Asfalt zagen op professionele wijze

Moet er asfalt worden gezaagd? Beschikt u niet over machines, materialen en vakkennis om dit uit te kunnen voeren? Adema Betonboringen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in beton en asfalt zagen. Ons machinepark bestaat uit moderne en goed onderhouden zaagmachines om het asfalt zagen zo vakkundig mogelijk uit te kunnen voeren. Asfalt zagen is een aparte discipline die bij ons in vertrouwde handen is en naar behoren word uitgevoerd. Afhankelijk van de situatie worden onze machines aangepast. Moeten we een grote dikte asfalt zagen? Dan maken wij gebruik van de zogenaamde draagzaag.

Kwaliteit gegarandeerd

Wanneer u asfalt laat zagen door Adema Betonboringen garanderen wij u betrouwbaarheid en kwaliteit. Door onze grote scala aan zaagmachines hebben wij de capaciteit om asfalt te zagen binnen kort tijdsbestek. Daarbij breiden wij onze technische mogelijkheden steeds verder uit en steken tijd in de nieuwste ontwikkelingen. Wij zijn niet voor niets:

  • VCA-VOL Gediplomeerd
  • Gediplomeerd betonboorder
  • Leerbedrijf BGA nederland
  • Certificaat Leermeester
  • Aangesloten bij branchevereniging Boorinfo

Met onze mobiele service kunnen wij met ons materiaal u op elke locatie van dienst zijn. Waar wij het asfalt ook moeten zagen, het gebeurt altijd op professionele wijze.

Personeel

Adema Betonboringen beschikt over goed opgeleid en ervaren personeel die asfalt zagen volgens de efficiëntst technieken. Gebruikmakend van de beste en modernste apparatuur kan er uiterst nauwkeurig gewerkt worden tegen een concurrerend tarief. Voor asfalt zagen beschikken wij over speciaal apparatuur.

Van asfalt tot natuursteen 

Of het nu gaat om het zagen van asfalt of natuursteen, wij voeren dit vakkundig uit. Bij ons wordt steeds op het scherpst van de snede gewerkt. Voor ieder betonzaag probleem hebben wij de juiste oplossing

Maak nu kennis

Wilt u asfalt laten zagen door ons gespecialiseerde team? Graag laten wij u kennismaken met onze activiteiten die wij uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Uw vraag werken wij uit tot een panklaar en doorzichtig concept.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)