Beton zagen door een echte vakman

Beton zagen kunt u altijd het beste overlaten aan een echte vakman. Adema Betonboringen is een gespecialiseerde onderneming in betonboren en zagen. Door onze 15 jaar lange ervaring kunnen wij u altijd op een professionele en vakkundige wijze van dienst zijn met beton zagen. Wij beschikken over:

  • Het juiste materiaal
  • De benodigde kennis
  • Alle vaardigheden
  • Ervaring

Zo bent u verzekerd dat het beton zagen altijd op de juiste wijze wordt uitgevoerd door het team van Adema Betonboringen.

Voor ieder beton zaag probleem dé oplossing

Welk beton zaag probleem u ook heeft, Adema Betonboringen heeft voor alles een oplossing. Met de moderne vloer – en wandzaagmachines wordt er op het scherpst van de snede gewerkt. Door waterkoeling wordt de stofoverlast tot een minimum beperkt.

Horizontaal, verticaal of onder verschillende hoeken.

Beton zagen kan plaatsvinden in de wand of in de vloer. Wij beton zagen horizontaal, verticaal of onder verschillende hoeken. Of het nu gaat om het zagen van wanden, deur-  raamsparingen, het loszagen van vloeren, balken etc., of het zagen van sparingen voor trapgaten. Adema Betonboringen voert alles zo nauwkeurig mogelijk uit met de grootste zorg.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)