Betonboren in beton en harde steensoorten

Betonboren voor kleine en grote werkzaamheden zoals beluchting kruipruimtes maken maar ook om een afvoer voor afzuigkappen en wasdrogers te maken. Bij betonboren voor onder andere afzuigkappen en wasdrogers werken wij met een droogboorsysteem bij overige betonboringen werken wij met een watergekoelde boorinstallatie.

Adema Betonboringen heeft al het materiaal voorhanden om te kunnen betonboren in alle mogelijke diameters. Ook kunnen wij betonboringen uitvoeren in verschillende dieptes. Iedere betonboren opdracht of het nou van een aannemer of particulier is wordt uitvoerig doorgenomen met de opdrachtgever. Vervolgens wordt er gekeken welk betonboren materiaal er gebruikt gaat worden voor de opdracht. Op deze manier bent u altijd verzekert dat er met de laatste betonboor technieken en mensen gewerkt wordt.

Adema Betonboren staat voor kwaliteit en service. Uw deadline met betonboren is  onze deadline en wij zullen er dan ook alles voordoen om deze te halen. Wilt u meer weten over betonboren of wilt u een offerte over betonboren neem dan contact met ons op. Adema betonringen komt u tegen door heel de Randstad en het Groene Hart van Alphen aan den Rijn tot Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Leiden aan toe.

Betonboren met watergekoelde boorinstallaties of met een droogboorsysteem

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)