Adema betonboringen, voor al uw betonwerkzaamheden

Heeft u een specialist nodig voor werkzaamheden op het gebied van beton boren en zagen? Dan is Adema Betonboringen dé aangewezen partner. Adema Betonboringen is een gerenommeerd betonboorbedrijf voor boor, zaag- en bevestigingstechnieken. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Betonboren
  • Lintzagen
  • Draadzagen
  • Vloeren zagen
  • Frezen
  • En nog veel meer andere betonwerkzaamheden

Adema Betonboringen is al 15 jaar hét vertrouwde adres voor alle bovenstaande werkzaamheden. Dankzij onze flexibele instelling, de ervaring en juiste veiligheidsvoorschriften heeft Adema Betonboringen een vaste klantenkring opgebouwd.

Diensten

Adema Betonboringen is gespecialiseerd in betonboringen van welk kaliber dan ook, zaag en frees werkzaamheden in beton van welke diktes dan ook. Voor het boren van de diverse gaten en sparingen maken wij gebruik van diverse technieken. Met een hoge nauwkeurigheidsgraad kunnen wij door alle soorten gewapend beton,  asfalt, natuursteen en andere steenachtige materialen boren.

Adema Betonboringen ziet overal een gat in

Het ervaren team van Adema Betonboringen ziet dankzij de moderne technieken overal een gat in. Of het nu gaat om het betonboren van een gat voor een afvoer, proefboringen voor asfalt- en betononderzoek of gaten voor een open haard kanaal of afzuigkap. Zowel grote als kleine projecten worden door Adema Betonboringen verzorgd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het zagen en boren in beton, harde en zachte steensoorten ect? Neem dan vrijblijvend contact op met Adema Betonboringen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)