Chemische verankering voor staalconstructies

Zoekt u een manier om een staalconstructie vast te zetten aan een betonvloer? Dan heeft Adema Betonboringen de oplossing, namelijk chemische verankering. Bij chemische verankering wordt een anker gevormd door bepaalde stoffen. Wanneer deze stoffen zijn uitgehard ontstaat er een sterke verbinding met de omgeving zoals:

  • Metaal
  • Beton
  • Steen

De onderdelen van zware objecten kunnen met chemische verankering op deze manier aan elkaar worden bevestigd.

Levering en plaatsing

Voor het leveren en monteringen van chemische verankering bent u bij ons aan het juiste adres. Het plaatsen van de chemische verankering dient zorgvuldig te gebeuren door een vakman. Het is van belang dat de boorgaten goed schoon zijn en de chemische verankering goed uithard. Door de jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten biedt Adema Betonboringen u de juiste oplossingen.

Kennis en expertise

Chemische verankering is het meest effectief als dit nauwkeurig wordt gedaan door echte vak specialisten. Adema Betonboringen beschikt over deze vak specialisten die de expertise in huis hebben om chemische verankering een succes te laten worden. Wij leveren altijd een compleet eindproduct. Ook het verlijmen van draadeinden en stekken verzorgen wij voor u.

Boren en zagen

Het zagen en boren van beton behoort ook tot onze werkzaamheden. Met hoge nauwkeurigheid kunnen wij alle soorten boren. Daarnaast zagen wij horizontaal, verticaal of onder verschillende hoeken. Of het gaat om het zagen van een deur of het boren van gaten t.b.v. chemische verankering, wij staan graag voor u klaar.

Offerte

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen over chemische verankering? Of wilt u weten wat chemische verankering kost? Schroom niet om contact met ons op te nemen voor informatie of een vrijblijvende offerte.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)