Diamant boren door Adema Betonboringen

Wij van Adema Betonboringen zijn gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van beton boren en zagen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van diamant boren, de juiste veiligheidsvoorschriften en onze specialisten, hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd. Elke situatie en klus is anders, elk project is uniek en alles is een uitdaging. Wij gaan deze uitdagingen graag aan en geven niet op voor de klus geklaard is en de klant tevreden is.

Wat houdt diamant boren in?

Adema Betonboringen verricht ook werkzaamheden op het gebied van diamantboren. Een diamantboor is een zeer speciale boor voorzien van kleine deeltjes diamant. Hierdoor is de boor geschikt om te boren in zeer hard gesteente en andere moeilijke oppervlaktes. Diamantboren is vaak nodig tijdens een verbouwing of een andere klus. Denkt u hierbij aan het aanleggen van leidingen of bij het plaatsen van een deur.

Een diamantboor is een speciaal apparaat waarmee niet iedereen zomaar kan werken. Voor het werken met een diamantboor is kennis en bepaalde vakkundigheid nodig. Door de jarenlange ervaring van Adema betonboringen weten wij wat er allemaal bij betonboringen komt kijken. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het boren met speciale apparaten en weten waar ze mee bezig zijn. Wij hebben dus ook genoeg kennis om u het zelf aanschaffen of huren van een diamantboor af te raden. Laat ons de klus klaren en dan bent u verzekerd van kwaliteit.

Altijd op de hoogte

Voor wij beginnen met het uitvoeren van de werkzaamheden met de diamantboor, vertellen wij u hoe wij dit gaan doen, hoeveel tijd dit ongeveer zal innemen en wat het moet gaan kosten. Zo bent u van alles op de hoogte en komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse in onze werkzaamheden?

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van diamant boren of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact op met Adema Betonboringen en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)