Diamant zagen

Wij van Adema betonboringen zijn gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van beton boren en zagen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van diamant zagen, de juiste veiligheidsvoorschriften en onze specialisten, hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd. Elke situatie en elke klus is anders, elk project is uniek en alles is een uitdaging. Wij gaan deze uitdagingen graag voor u aan en geven niet op voor de klus is geklaard en de klant tevreden is.

Wat houdt diamant zagen in?

Onder de werkzaamheden van Adema Betonboringen valt ook het diamant zagen. Een diamant zaag is een zaag uitgerust met kleine deeltjes diamant. Dit zorgt ervoor dat het mogelijk is om met de diamant zaag zeer harde en sterke oppervlaktes te zagen. Diamant zagen is meestal nodig tijdens verbouwingen of andere klussen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het zagen van buizen of zeer hard gesteente.

Een diamant zaag is een zeer speciale machine. Er is dan ook kennis, vakkundigheid en ervaring nodig om het apparaat goed te gebruiken. Daarom bent u bij Adema betonboringen aan het juiste adres. Onze werknemers zitten al jaren in het vak en weten waar ze mee bezig zijn. Met deze ervaring en kennis kunnen wij u dan ook sterk afraden zelf aan de slag te gaan met een gekochte of gehuurde diamant zaag.

Voordat we bij u aan de slag gaan, vertellen we u graag in een gesprek wat precies de bedoeling is. Zo kunnen wij het nog eens hebben over uw wensen en geven wij een schatting van hoelang de klus ongeveer zal duren en wat het ongeveer zal kosten. Zo weten wij waar we aan toe zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Interesse in onze werkzaamheden?

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van diamant zagen of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)