Draadzagen voor onbeperkte dieptes en diktes

Lopen boor en zaagmethoden tegen hun beperkingen aan? Kies dan voor draag zagen. Met draad zagen kunt u onbeperkte dieptes/diktes zagen met behulp van een diamantkabel. Draad zagen bestaat uit een diamantenkabel die rond getrokken wordt. Hierdoor ontstaat ook zeer gave snede. Bent u op zoek naar een specialist in draad zagen om u daarbij te helpen? Zoek dan niet verder. Adema Betonboringen is sinds 2002 specialist in draad zagen en uw aangewezen partner. Wij beschikken over alle nodige machines om uw muur of vloer stofvrij of trillingvrij te slopen.

Wat is draad zagen precies?

Draad zagen ook wel kabelzagen of lintzagen genoemd is techniek om trillingvrij en geluidsarm te zagen. U moet zich hierbij voorstellen dat een betonvloer of betonblok als het ware door gesneden wordt. Deze aparte techniek kan overal worden toegepast.

Wanneer gebruikt u draad zagen?

Draag zagen wordt gebruikt:

Op plaatsen waar trillingen niet wenselijk zijn In een beperkte ruimte waar met een zaagblad lastig werken is Om elke zaagklus vakkundig te klaren

Machines

Adema Betonboringen beschikt over het juiste materiaal voor alle stenen en betonnen vloeren en wanden. Met onze verschillende machines kunnen wij draad zagen geheel voor u verzorgen. Wilt u meer informatie of een afspraak? Neem dan contact op met Adema Betonboringen. Wij voeren deze techniek overal uit.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)