Geluidsarm zagen

Wij van Adema Betonboringen zijn gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van beton boren en zagen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van geluidsarm zagen, de juiste veiligheidsvoorschriften en onze specialisten, hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd. Elke situatie en klus is anders, elk project is uniek en alles is een uitdaging. Wij gaan deze uitdagingen graag aan en geven niet op voor de klus geklaard is en de klant tevreden is.

Wat houdt geluidsarm zagen in?

Ook verrichten wij werkzaamheden op het gebied van geluidsarm zagen. Voor veel opdrachtgevers is het niet mogelijk een klus te laten uitvoeren als dit veel overlast veroorzaakt. Wij hebben hiervoor de oplossing. Door met twee bladen op elkaar te zagen, werken we geluidsarm. Dit is ideaal voor klussen in de omgeving van bijvoorbeeld een ziekenhuis, een zorginstelling, een school of een ambassade. Ook kunnen wij in overleg met u onze planning van de werkzaamheden aanpassen op uw eisen. De wensen van de klant zijn voor ons zeer belangrijk.

Ook geluidsarm zagen is een klus dat vraagt om veel vakkundigheid en ervaring. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en veel kennis in het vak. Zij weten wat ze doen en u bent daarmee verzekerd van een klus die succesvol wordt uitgevoerd. U kunt een gedegen advies van ons verwachten.

Altijd op de hoogte

Voor wij beginnen met het uitvoeren van de werkzaamheden van geluidsarm zagen, vertellen wij u hoe wij dit gaan doen, hoeveel tijd dit ongeveer zal innemen en wat het moet gaan kosten. Zo bent u van alles op de hoogte en komt u niet voor verrassingen te staan.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van geluidsarm zagen of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact op met Adema Betonboringen en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)