Hakken

Hakwerk in beton of steen is voor Adema Betonboringen  geen enkel probleem. Wij hebben diverse soorten compressoren om dit werk goed en snel uit te voeren. Als u wilt kunnen wij voor u het puin opruimen en het afval afvoeren. Bij ons is heel veel mogelijk, dus geef uw wensen aan ons door.

Specialisaties

Ook zijn wij gespecialiseerd in het frezen en hakken van sleuven in muren en vloeren voor het wegwerken van de leidingen en inbouwdozen van elektrische en sanitaire installaties. Wij frezen en hakken sleuven in alle soorten materialen. Het verwijderen van sparingen in wanden of vloeren is ook geen probleem voor ons.

Palen snellen

Ook voor het snellen van palen kunt u bij ons terecht. Wij snellen/zagen/boucharderen de palen en werken ze netjes voor u af.

Luchtboren

Luchtboren behoort ook tot onze specialiteit. Wanneer u grote hoeveelheden gaten in beton moet boren voor bijvoorbeeld lijmverankeringen dan is luchtboren een geschikte oplossing.

Boucharderen

Zoekt u een bedrijf voor het Boucharderen van uw betonnen vloer dan bent u bij Adema Betonboringen  ook aan het juiste adres. Boucharderen gebeurt met een slaghamer of een hulpmiddel waardoor eenzelfde structuur in het steen ontstaat.

Offerte aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)