Kabelzagen van een brug pijler

Moet er gezaagd worden door wanden, vloeren of balken? Heeft u een vakman nodig voor kabelzagen? Adema betonboringen verzorgt het gehele project van a tot z. Wij zijn een zeer gespecialiseerd bedrijf met een zodanig opgebouwde status bij de klant en dat al lang meedraait in de beton wereld. Onze vakmannen zijn VCA-VOL gediplomeerd en klaren elke klus. Wilt u dat wij kabelzagen voor u uitvoeren? Maak dan een afspraak. Wij stellen een gedetailleerde offerte en een nauwkeurige planning op zodat u van te voren goed weet waar u aan toe bent.

Kabelzaag systemen

Kabelzagen verzorgen wij met speciale kabelzaag systemen en kan op diverse manieren toegepast worden. Met de speciale kabelzagen kunnen wij elke gewenste vorm voor u realiseren. Wilt u dat wij kabelzagen op een zeer lastige plek? Geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in betonboringen van welk kaliber dan ook, zaag en frees werkzaamheden in beton van welke diktes dan ook.

Weinig overlast

Het team van Adema Betonboringen denkt altijd met de klant mee. Met een hoge nauwkeurigheidsgraad kunnen wij boren door alle soorten gewapend beton,  asfalt, natuursteen en andere steenachtige materialen. Door waterkoeling wordt de stofoverlast tot een minimum beperkt. Daarnaast hebben wij geïnvesteerd in kabelzagen die geluidsarm zijn. Op deze manier wordt ook de geluidsoverlast dus tot een minimum beperkt.

Bug pijler afzagen

Moet het verticale ondersteunende deel van een brug worden afgezaagd? Zelfs een brug pijler is voor ons niet te groot. Deze pijlers van beton worden door ons zeer nauwkeurig en vakkundig gezaagd met behulp van kabelzagen.

Goede samenwerking

Wanneer u kabelzagen door ons laat verzorgen hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking. Daarnaast leveren wij:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Gediplomeerde beton medewerkers
  • Modern gereedschap

Door de jaren heen zijn al vele klanten tevreden over ons bedrijf.

Wilt u meer informatie over kabelzagen? Wilt u kabelzagen uit laten voeren? Of bent u benieuwd wat kabelzagen kost? Het team van Adema Betonboringen staat u graag te woord.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)