Precisiesloop

Wij zijn Adema Betonboringen, een betonboor- en zaagbedrijf sinds 2002. Dankzij onze ervaring, de juiste veiligheidsvoorschriften en onze vakkundigheid, hebben wij met trots een grote vaste klantenkring opgebouwd. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden op het gebied van beton. Ook voor precisiesloop- en demontagewerkzaamheden kunt u uitstekend op ons bouwen.

Nauwkeurig en professioneel

Vaak maakt het boren of zagen van beton deel uit van sloopwerkzaamheden. Bij deze werkzaamheden komt het namelijk ook regelmatig voor dat maar een deel gesloopt hoeft te worden, en dat de rest dus intact moet blijven. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres voor precisiesloop. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het verwijderen van vloeren of het weghalen van (delen van) wanden. Wat we ook vaak doen, is het verwijderen van de uitgezaagde betonresten uit een sparing.

Met een breed scala aan professionele sloopgereedschappen voor precisiesloop, kunnen wij elke klus voor u klaren. Daarnaast beschikken wij over modern en specialistisch materiaal, gemotiveerde medewerkers en de juiste certificaten. Wij werken vakkundig, secuur en zorgvuldig, waardoor wij selectief slopen vrijwel altijd en overal kunnen uitvoeren.

Bij interesse in onze werkzaamheden of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)