Trapgat zagen met weinig overlast

Wilt u een vaste trap naar zolder maken? Zoekt u daarom een echte vakman die uw trapgat kan zagen? Adema Betonboringen is bij uitstek het meest geschikte bedrijf om dit voor u te kunnen verzorgen. Wij zijn een zaagbedrijf dat al sinds 2002 gespecialiseerd is in de meest uiteenlopende werkzaamheden zoals een trapgat zagen. Onze gediplomeerd betonboorders kunnen alle soorten betonboringen volgens de gestelde richtlijnen verzorgen, van welk kaliber dan ook. Dankzij de ervaring, juiste veiligheidsvoorschriften, heeft Adema Betonboringen zijn vaste klantenkring opgebouwd en is ook uw beste partner om een trapgat te zagen. Indien gewenst kunnen wij ook alle bijkomende werkzaamheden voor u verzorgen.

Nauwkeurig en vakkundig

Een trapgat zagen gebeurt door ons met grote zorg voor nauwkeurigheid en vakkundigheid. Adema Betonboringen heeft moderne vloer en wandzaagmachines in huis om zelfs de grootste gaten te kunnen zagen in:

  • Gasbeton
  • Beton
  • Steen
  • Asfalt

Deze machines beschikken over een speciale waterkoeling zodat stofoverlast bij een trapgat zagen wordt beperkt.

Manier van zagen

Het team van Adema Betonboringen kan horizontaal, verticaal of onder verschillende hoeken een trapgat zagen. Dit vereist precisie, vakmanschap en het beste materiaal. Door onze jarenlange ervaring met de diverse manieren van zagen weten wij als geen ander hoe je vakkundig een trapgat moet zagen. Wat u ook voor soort trapgat wilt laten zagen, bij ons bent u verzekerd van snelheid, perfectie en de beste prijs.

Weinig overlast

Bent u van plan uw woning te veranderen met een nieuwe trap? Wilt u een doorgang maken van boven naar beneden en andersom? Laat dan een trapgat zagen door specialisten. Wij zorgen voor perfecte uitvoeringen en zullen de overlast tot een minimum beperken. Vanzelfsprekend wordt dit werk goed en professioneel gedaan allerlei problemen later te voorkomen.

Prijsindicatie

Benieuwd geworden naar de eindeloze mogelijkheden? Wilt u weten wat een trapgat zagen kost? Maak dan een afspraak met Adema Betonboringen. Wij komen bij u langs om de situatie te analyseren. Vervolgens kunnen we een prijsindicatie geven in een op maat gemaakte offerte. Daarbij geven we uitstekend advies.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)