Verankeren

Wij zijn Adema Betonboringen, een bedrijf gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van beton boren en zagen. Dankzij onze jarenlange ervaring en betrouwbaarheid, kunnen wij met trots zeggen dat wij inmiddels een grote vaste klantenkring hebben opgebouwd. Onze werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend en vrijwel niks is voor ons te gek. Zo kunt u ons ook inschakelen voor werkzaamheden op het gebied van verankeren.

Vakkundig en betrouwbaar

Wanneer er wordt gesproken over het verankeren van materialen, wordt vastzetten bedoeld. Als u bijvoorbeeld een manier zoekt om een staalconstructie vast te zetten aan een betonvloer, kunnen wij u helpen met een verankering. Verankeren is geen gemakkelijke klus. Dit betekent dat de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd door een betrouwbare specialist. Ook om deze redenen bent u bij Adema aan het juiste adres.

Voor verankeren kunnen meerdere technieken gebruikt worden. Bij Adema maken wij het meeste gebruik van chemische verankering. Bij chemische verankering wordt een anker gevormd door bepaalde stoffen. Als deze stoffen zijn uitgehard ontstaat er een sterke verbinding met de omgeving zoals metaal, beton of steen. Ook kunnen wij gebruik maken van lijmverankering, waarbij doormiddel van verlijming wordt verankerd. De techniek die wij gebruiken is afhankelijk van het materiaal. U kunt er bij ons op rekenen dat wij over genoeg kennis en vakmanschap beschikken om de klus volledig naar tevredenheid uit te voeren.

Bij interesse of voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)